Bursa
Çok Bulutlu
25.6°
Başka Gazete

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan, hayatını Nalan Ateş ile birleştirdi

2024.05.06 14:06 Son Güncellenme: 2024.05.06 14:07 - BURSA

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan, hayatını Nalan Ateş ile birleştirerek dünya evine girdi.

Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erten Kayan, hayatını Nalan Ateş ile birleştirdi

Podyum Davet'teki görkemli düğüne, Erten Kayan'ın dost ve akrabalarının yanı sıra eğitim, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda seveni katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in kıydığı nikahla gerçekleşen coşkulu düğünde nikah şahitliklerini, İYİ Parti Milletvekilleri Hasan Toktaş ve Selçuk Türkoğlu, Bursa Cumhuriyet Başsavcıvekili Mahmut Akgöl, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, İYİ Parti İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, CHP Nilüfer Belediye Başkanvekili Mahmut Demiröz, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Bursa 1. Sınıf Emniyet Müdürü Nevzat Uğurer ve Gemlik Fevziye Köyü Muhtarı Mehmet Kayan yaptılar.

700 kişilik salonu tam kapasite dolduran Erten Kayan ve Nalan Ateş Kayan çiftinin eş, dost, akraba ve yakınları, bu anlamlı ve coşkulu düğünün özel tanıkları oldular.

Erten Kayan davetlilere hitaben yaptığı konuşmada teşekkür ederek, "Kıymetli eşim Nalan hanımefendi ile bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız ve sevincimize ortaklık ederek yanımızda olduğunuz için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca başta nikahımızı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey olmak üzere, hem düğünümüzü şereflendiren hem de nikah şahitliğimizi yapan çok saygıdeğer Milletvekillerimiz ile Bursa protokolünün önde gelen saygın isimlerine de hassaten şükranlarımı sunuyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar" dedi.