Bursa
Çok Bulutlu
18.5°
Başka Gazete

Beşiktaş rotasını İtalya'ya çevirdi

2024.05.06 17:06 Son Güncellenme: 2024.05.06 17:08 - SPOR

Teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş rotasını İtalya'ya çevirdi. Siyah-Beyazlılar, Fiorentina teknik direktörü Vincenzo Italiano ve Monza teknik direktörü Raffaele Palladino'yu listesine ekledi.

Beşiktaş rotasını İtalya'ya çevirdi

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan ve sezon içinde 5 farklı teknik direktörle çalışan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladı.

Di Maria gibi dünyaca ünlü yıldız isimleri kadrosuna katmak için girişimlerine devam eden Siyah-Beyazlılar, teknik direktörlük koltuğunu ise bir İtalyan'a emanet etmek istiyor.

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre; Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat ve yönetimi, Serie A ekiplerinden Fiorentina teknik direktörü Vincenzo Italiano ve Monza teknik direktörü Raffaele Palladino'yu listesine ekledi. Her iki teknik direktöre, Serie A kulüplerinden de ilgi bulunuyor. Ligde 8. sırada yer alan Fiorentina'da teknik direktör Italiano'nun oynattığı futbol taraftlı tarafsız herkesin takdirini topluyor. Mor Menekşeler, UEFA Konferans Ligi'nde de finale yükselmek için gün sayıyor.

Öte yandan Monza ise kısıtlı kadrosuna rağmen Serie A'da iyi işler yaptı. Ligin 11. sırasında yer alan Palladino'nun ekibi, önümüzdeki sezon da Serie A'da mücadele etmeyi garantiledi.