Bursa
Çok Bulutlu
15.1°
Başka Gazete

TFF'den Hatayspor'a haciz

2024.05.06 16:42 Son Güncellenme: 2024.05.06 16:42 - SPOR

TFF Riva Tesisleri'nde kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a haciz gönderildi.

TFF'den Hatayspor'a haciz

6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından tarihinin en zor günlerinden geçen Hatayspor, ligde kümede kalma savaşı veriyor.

Teknik direktör Volkan Demirel ile de vedalaşan Bordo-Beyazlı ekip, son oynadığı maçta Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından ise kaleci Erce Kardeşler'in sözleri gündem oldu.

5 AYDIR KAŞAR EKMEK YİYORUZ

Hatayspor'un başarılı kalecisi, beIN Sports'a verdiği demeçte ''Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir'' ifadelerini kullandı.

TFF'DEN HATAYSPOR'A HACİZ

Tarihinin en zorlu döneminden geçen Hatayspor'a bir darbe de TFF'den geldi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Riva'da kamp yapan ve şu ana dek konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a TFF tarafından haciz gönderildiği duyuruldu.

İstanbul 8. İcra Dairesi, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlüğü adına 'Konaklama Bedeli' olarak Hatayspor'a 4 milyon 944 bin TL haciz gönderdi. Haciz gönderilme sebebi ise 'Kamu zararı doğduğu için' yapılan rutin haciz işlemi' olarak açıklandı.

Hatayspor, önümüzdeki hafta MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek.