Bursa
Parçalı Bulutlu
15°
Başka Gazete

Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş

2024.05.10 14:30 Son Güncellenme: 2024.05.10 14:32 - GÜNDEM

Seçil Erzan dolandırıcılık davasında yeni bilirkişi raporu ile birlikte yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülerde Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve dosyada ismi geçenlerin bankaya para dolusu çantalarla gelerek çıkış yaptığı görülüyor.

Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş

İstanbul'da iş insanları ve futbolcuları da içeren birçok kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan soruşturmasında flaş gelişmeler yaşandı.

Son bilirkişi raporunda, mağdurların avukatlarının bankanın görüntülerini sildiği ve davaya dahil edilmesini istediği görüntüler ortaya çıktı.

Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş - Resim: 2
Para trafiğine ait güvenlik kamerası görüntülerinde, Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan, Selçuk İnan ve Emre Belezoğlu'nun bankaya giriş çıkışları görülüyor.

CNN Türk'ün aktardığı habere göre; Seçil Erzan'ın son duruşması, beklenmedik bir gelişmeyle sürprizlerle doluydu.

Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş - Resim: 3
Diğer duruşmalardan farklı olarak, Erzan'ın savunmasında dikkat çeken bir değişiklik yaşandı. Daga önce bankaya tek kelime etmeyen Erzan, çarpıcı ifadelerle konuştu ve bankanın bu sürece dahil edilmesi gerektiğini savundu.
Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş - Resim: 4
Erzan 8 Mart'taki ifadesinde "Ben hiçbir şeyi gizli saklı yapmadım. Paralar, evraklar bankaya gelip götürüldü. Her şeyi açık seçik yaptım. Bankanın bu para alışverişinden haberinin olmamasının ihtimali yok" dedi.

Duruşma sonunda mahkeme başkanı, mevcut 400 sayfalık bilirkişi raporunun yanı sıra yeni delillerin de dosyaya eklenmesini talep etti.

Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş - Resim: 5
Bu deliller arasında, 13 Ocak 2023 tarihinde Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan'ın bankaya siyah bir poşetle gelip ayrıldığına dair görüntüler ile Seçil Erzan'ın gözaltına alınmadan üç gün önce Emre Belezoğlu ve Volkan Bahçekapılı ile birlikte banka şubesine gelmesine dair kayıtlar bulunuyor.
Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş - Resim: 6
Seçil Erzan gözaltına alınmadan 3 gün önce Emre Belözoğlu, Volkan Bahçekapılı ile birlikte banka şubesine geliyor.

7 Mart'ta da Selçuk İnan'ın bankaya girip çıktığı görüntüler yer alıyor.

Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş - Resim: 7
Mahkeme heyeti Erzan'ın iddialarının ne yönde doğru olduğunu anlamak için 24 Mayıs'ta görülecek duruşmada Erzan'ı bankada çalıştığı görev aldığı süre boyunca bankada her kim mesai yapıyorsa hepsinin bir sonraki duruşmada tanık olarak dinlenilmesine karar verdi.

Gözler, mahkemenin vereceği karara ve yeni delillerin nasıl değerlendirileceğine çevrildi.

Seçil Erzan davasında yeni görüntüler ortaya çıktı! Futbolcular paraları böyle getirmiş - Resim: 8
Erzan mahkemede, "Bankayı da bu işin içine dahil etmek istiyor gibi bir durumu var. Bankanın çok ciddi bir kontrol eksikliği vardı. Banka müdürüydüm ama kimse bana gelen gideni sormuyordu. Ben orada hiçbir şeyi gizli saklı yapmıyordum" ifadelerini kullanmıştı.