Bursa
Parçalı Bulutlu
24.3°
Başka Gazete

Neslihan Yargıcı'dan Nilüfer'e sert eleştiri: O itibara yazık!

2024.05.09 15:00 Son Güncellenme: 2024.05.09 15:01 - MAGAZİN

Şarkıcı Nilüfer, son konserine transparan bir elbise giyerek çıktı. Sahnede "Baktım herkes transparan bir ben mi kaldım?" diyerek dinleyicilerine seslenen Nilüfer'in tarzını, ünlü modacı Neslihan Yargıcı eleştirdi.

Neslihan Yargıcı'dan Nilüfer'e sert eleştiri: O itibara yazık!

'Dünya Dönüyor', 'Haram Geceler', 'Mor Menekşe', 'Mavilim' ve 'Kavak Yelleri' gibi unutulmaz şarkılarıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Nilüfer, geçtiğimiz gece sahneye transparan bir elbise ile çıktı.

Nilüfer, kıyafeti hakkında "Baktım herkes transparan, bir ben mi kaldım? Bana ne ya, çıktım bakın. Ne var ayrıca, insanlar sokakta giyiyor! Neticede bacak işte" diyerek dinleyicisine seslendi.

Şarkıcının kısa sürede sosyal medyada gündem olan sahne kostümüne, ünlü modacı Neslihan Yargıcı'dan yorum geldi.

Modacı Yargıcı, Nilüfer hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Gördüğüm an çok yadırgadım. Mesele bacak açık, kapalı meselesi değil. Kariyer, ses, duruş, Türkiye'nin en iyi seslerinden. Düz siyah bir elbise yeterliydi bence. Aksesuarlara bile gerek yok...

Kendisi pırlanta değerinde. Şaka yapmıyorum. Geçen senelere yazık! O itibara yazık! Kıyafeti tasarlayan yeni yetme olmalı."

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları, Nilüfer'in transparan tarzı hakkında "Giydiyse giydi, ama yaptığı açıklama olmamış", "Nilüfer'den böyle bir hareket beklemezdim" ve "Esprili bir şekilde yaklaşmış. Yadırganacak bir şey olduğunu düşünmüyorum" gibi yorumlar yapıldı.