Bursa
Parçalı Bulutlu
11.3°
Başka Gazete

Güzellik merkezi sahibi fenomen Nilay Toprak'a solaryum şoku

2024.04.29 09:24 Son Güncellenme: 2024.04.29 09:27 - GÜNDEM

Sosyal medya fenomeni Nilay Toprak, sahibi olduğu güzellik merkezine gelen bir müşterinin solaryum sonrası yaralandığı şikayetiyle davalık oldu. Hazırlanan iddianamede Nilay Toprak'ın taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapsi istendi.

Güzellik merkezi sahibi fenomen Nilay Toprak'a solaryum şoku

Şarkıcı Deniz Toprak'ın kız kardeşi ve sosyal medya fenomeni Nilay Toprak, kendisine ait güzellik merkezine gelen bir müşterisi ile davalık oldu.

Sabah'ta yer alan habere göre, Nilay Toprak'a ait olan ve Bakırköy'de bulunan güzellik merkezine müşteri olarak gelen Gülcan İ. solaryum hizmeti almak istedi.

Solaryumdan çıkan Gülcan İ'nin vücudunun bazı bölgelerinde yaralanmalar meydana geldi.

Yaralanmaların şüpheli Nilay Toprak'ın dikkatsizliği sonucu meydana geldiğini iddia eden Gülcan İ, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

1 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Mağdur Gülcan İ'nin şikayeti üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Dosyaya giren bilirkişi raporunda şüpheli Nilay Toprak'ın kusurlu olduğu tespit edildi.

Şüpheli Toprak'ın beyanında müşterisi Gülcan İ'nin solaryum hizmeti aldığını ve kendisinin bir kusurunun bulunmadığını söylediği öğrenildi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma tamamlandı.

Hazırlanan iddianamede şüpheli Nilay Toprak'ın, taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapsi istendi.